Sprema se smjena predsjednice i potpredsjednika Vijeća Mjesnog odbora Špansko – jug

Foto: Jabuka TV

Na dnevnom redu sjednice Vijeća Mjesnog odbora Špansko – jug koja je zakazana za utorak 20. kolovoza, našli su se prijedlozi za izglasavanje nepovjerenja predsjednici Davorki Juravić ( Stranka rada i solidarnosti – Zelena lista) i potpredsjedniku Vijeća Franji Vrbiću (HDZ).

Da stvar bude zanimljivija, potpise za iskazivanje nepovjerenja dalo je pet članova Vijeća među kojima i sam Vrbić koji sjedi u potpredsjedničkoj fotelji.

Osim Vrbića, smjenu predlažu i Ljiljana Valentić (HDZ), Domagoj Belak (nezavisni), Barica Jurković (Živi zid) i Ljubomir Ciprić (Kandidacijska lista grupe birača nositelja liste D. Serdara).

Zahtjev za smjenu predsjednice Davorke Juravić i potpredsjednika Franje Vrbića neke je članove Vijeća iznenadio.

“MO Špansko – jug je svojim djelovanjem, do sada (nadam se), bio otvoren transparentan i, subjektivnog mišljenj,a dosta napravio za boljitak svih nas. S obzirom da za zahtjev HDZ-ovih vijećnika i ostalih potpisanih, nema apsolutno nikakvoga objašnjenja zbog čega to pokreću, mišljenja sam da su to političke i zakulisne igre za pozicije, odnosno stolice”, komentirao je nezavisni Hrvoje Hrestak.

Konačnu riječ imat će većina od 11 članova koliko broji Vijeće Mjesnog odbora Špansko – jug.