Spektakl Zagreba i Partizana u Draženovom domu

Krunoslav Simon

Autor:: Ezra Avdić 1/24/2011 15:19

KK zagreb, koji ove godine igra odlično u NLB ligi zamolio je sve navijače da dođu u nedjelju na utakmicu protiv jakog Partizana koji je prošle godine osvojio NLB ligu.

Priopćenje vam donosimo u cijelosti:

Košarkaški kub Zagreb Croatia osiguranje trenutno je u krugu vodećih momčadi NLB lige. U nedjelju, 30. siječnja (17.00 sati) na rasporedu je veliki derbi, u Košarkaški centar Dražen Petrović stiže momčad beogradskog Partizana.

U želji da našim igračima osiguramo maksimalnu podršku s tribina, pozivamo sve navijače, prijatelje kluba, ali i ljubitelje košarke u Zagrebu da budu naši gosti na toj utakmici.

Besplatne ulaznice moguće je zaključno s petkom, 28. siječnja, podići u kultnom klupskom kafiću u Trnskom, u Mravu, te u sportskom kafiću MVP u Savskoj 28 (na ulazu u passage KC Dražen Petrović). Nakon petka ulaznice će se moći kupiti na dan utakmice na blagajni KC Dražen Petrović po cijeni od 30 kuna.

Molimo Vas da gore navedenu obavijest objavite u okviru Vašega medija, te da nam na taj način pomognete u nastojanju da vratimo pravu košarkašku atmosferu na utakmice našega kluba. Svojom igrom i rezultatima košarkaši Zagreb Croatia osiguranja zaslužili su dodatnu potporu.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem doprinosu stvaranju pozitivnog ozračja pred derbi utakmicu 19. Kola NLB lige.