Simona: U novom stanu se osjećam sigurno i lijepo

Simona je nedavno izdala knjigu 'Anđeo'

Autor: Sarah Srdar 7/29/2010 10:46

Martina Horvat-.--.-Simona ne voli pričati o poslovnim pothvatima dok sve ne bude sigurnoSimona Šajn nastavila je sa životom nakon nemilog događaja koji ju je snašao prije mjesec dana. Iako je zbog provale i pljačke osobne imovine izjavljivala da će se odseliti iz Zagreba, Simona to nije učinila već se preselila u drugi stan opremljen kamerama. Pjevačici i njenoj kćerkici Gabrijeli u novom stanu je lijepo te se ne boje provalnika.

– Predivno nam je i sretna sam. Imamo blindirana vrata i osjećam se sigurno – kazala nam je Simona koja je u tom trenutku vrijeme provodila s Gabicom gledajući crtić.

Simona i Gabica idu u Dalmaciju na odmor

Starleta je naglasila kako je trenutno zadovoljna, a do kraja ljeta je čekaju razni projekti o kojima ne želi puno otkrivati.

– Sada sam u Zagrebu, a u subotu ću nastupiti na Krku. Drugi tjedan Gabica i ja idemo u Dalmaciju na odmor, a radno će biti o tom potom. Ne volim unaprijed pričati o projektima dok sve ne bude sigurno – prokomentirala je Simona poučena prijašnjim iskustvima.

O pljački u kojoj joj su joj otuđene torbice, cipele, privatne fotografije te Gabicine barbike, Simona još uvijek nema detaljnijih informacija. Kako nam je kazala, istraga je još u tijeku, a inspektori će je zvati čim nešto saznaju.