Dvina: Guza je najukusniji dio ljudskog tijela

Otok Fregate na Sejšelima

Tekst:: B.T. 7/29/2010 10:16

-.-Dvina Meler-.-Dvina i Stefany namjeravaju ići u džunglu gdje neka plemena još uvijek prakticiraju kanibalizamDvina Meler i Stefany Hohnjec nedavno su krenule u novu avanturu na Papuu Novu Gvineju. Cure su se mjesecima pripremale za putovanje te su napokon stigle na svoju destinaciju.

U dnevniku koji vode na net.hr-u Dvina je napisala kako su umor od puta zaliječili na jednoj od plaža Tihog oceana. Nakon kupanja i uživanja nastojale su naći adekvatnog vodiča i ostalu prateću ekipu kako bi se mogle zavući što dublje u džunglu i posjetiti plemena koja su još uvijek van doticaja civilizacije.

Guza i dlanovi najukusniji dijelovi ljudskog tijela

Nakon pet dana, kaže Dvina, uspjele su naći zanimljivog čovjeka koji će im pomoći na njihovom putu. Djevojke su svjesne da putuju u dijelove gdje su mnoga plemena prakticirala kanibalizam, a njihov vodič im je ispričao kako se to još uvijek prakticira.

Dvina je napisala kako su shvatile da je ljudožderstvo još uvijek prisutno te da postoje zajednice koje strance ubiju i ritualno pojedu. Prema pričama lokalnog stanovništva, najukusniji dijelovi ljudskog tijela su guza i dlanovi.

Manekenke su kazale kako namjeravaju unajmiti aviončić koji će ih iskrcati usred prašume. Tamo će ih čekati čamac kojim će nekoliko dana putovati do svog odredišta, prvih sela plemena Korowai koji žive na drveću i prakticiraju kanibalizam.