Šešo skinut s aparata, napokon diše normalno

Autor:: Vesna Milkić 5/14/2010 7:32

Glazbena legenda zelinskog Prigorja, pjevač i gitarist Stjepan Petak Šešo, koji je teško ozlijeđen na ribnjaku Mokrica kod Novog Mjesta na sam Praznik rada, polako se oporavlja u zagrebačkoj bolnici Dubrava.

Kao što smo vas već izvijestili, Šešo je stradao kao kolateralna žrtva alkoholiziranih napadača na veselici koja je upriličena prigodom otvorenja ribolovne sezone, gdje se grupa napadača sukobila s nekolicinom osoba s kojima je Šešo bio u društvu.

A kad je krenuo kući, u mraku na parkiralištu sačekao ga je izvjesni S.M., zadao mu udarac tupim predmetom u glavu, uslijed čega je napadnuti stariji čovjek pao te je još i na zemlji ‘iscipelaren’. 

Tom je prilikom zadobio tešku povredu mozga te je hitno operiran. Bio je u veoma teškom stanju, nekoliko dana bio je u komi, priključen na aparate te su Zelinom počele kružiti kojekakve priče.

Kako nam je danas rekao njegov sin, stanje mu se stabiliziralo, skinut je sa aparata, diše samostalno, ali još uvijek ne može potpuno komunicirati s okolinom, te vjerojatno još ni sam nije svjestan što mu se dogodilo.

Što se tiče napadača, priveden  je, ispitan i pušten na slobodu, a sam postupak je u tijeku. Neslužbeno doznajemo da se radi o osobi koja je državljanin BiH, a u Hrvatskoj ima dozvolu privremenog boravka.