Sad rade svoj posao, no mi nećemo biti na stadionu

Thomas Bauer

Autor: Valentina Jarnjak Glavaš 9/13/2010 16:36

Dinamo u četvrtak igra veoma važnu utakmicu u prvom kolu Europa lige protiv Villareala, ali se očito u klubu boje da bi bojkot BBB-a mogao utjecati negativno na odaziv navijača u ovoj važnoj utakmici i zato su se odlučili za marketinšku kampanju uoči utakmice gdje pozivaju sve da dođu i daju snage Dinamu da slavi protiv Španjolaca.

Navijači Dinama pozdravili su ovakav potez uprave, ali i kazali da je ovo samo dokaz da bojkot funkcionira i da se sa svim ovim trebalo krenuti mnogo ranije. Tako nam je Thomas Bauer rekao da motiv zbog kojeg se radi ovakav marketing nije dobar, ali mu je drago što se konačno nešto pokrenulo.

– Ove marketinške stvari koje se trenutno događaju u Dinamu samo su dokaz da je bojkot zasad uspješan i, iako motiv nije dobar, nama je drago što se nešto pokrenulo u Dinamu i bilo bi mi iznimno drago da stadion bude ispunjen, ali da ti ljudi dođu gledati Dinamo i kad završimo s bojkotom – rekao je.

Dodao je da su potrebne duboke promjene u čelništvu Dinama jer ovako se ništa neće riješiti i da je žalosno da se trebalo dogoditi ovako nešto da marketing Dinama počne raditi svoje.

– Nas u četvrtak na stadionu neće biti, nismo bili ni kad su nam mijenjali ime kluba, nećemo ni sada – zaključio je Bauer.