‘S NOGU’: Urnebesni stand up Pedje Bajovića nakon dugo vremena ponovno u Zagrebu!

Predstava je posjetila Makedoniju i Kosovo, ali i SAD, Kanadu, Australiju, skandinavske zemlje, Veliku Britaniju, Francusku, Češku, Španjolku, Njemačku, Švicarsku, Austriju i druge zemlje

Press materijal

Pedja Bajović, jedan od naših najpoznatijih stand up komičara održati će izvedbu svog showa S NOGU, u petak 27. travnja, u zagrebačkom Jazz & Cabaret klubu Kontesa, s početkom u 20 sati.

Predstava je posjetila Makedoniju i Kosovo, ali i SAD, Kanadu, Australiju, skandinavske zemlje, Veliku Britaniju, Francusku, Češku, Španjolku, Njemačku, Švicarsku, Austriju i druge zemlje.

Ovo je svojevrsni njen povratak u Zagreb, odakle je i krenula 2011. godine u Europu i svijet, a originalni Pedja Bajović u njoj postavlja zanimljiva pitanja:

– Je li Zagreb Istok na zapadu ili Zapad na istoku?
– ‘Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi.
– Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?
– Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina?
– Što se zapravo dogodi kada Hrvati “po…izde” na Slovence?
– Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?
– A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

– Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju sa mnom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade – ističe Bajović.

U svojoj karijeri, koja je započela 2005. godine, obišao je više od dvadeset zemalja svijeta te stotine gradova. Za svoj rad je 2014. godine na manifestaciji Adria Comedy Awards u Skopju, dobio i priznanje za najboljeg veterana. Pored toga, prvi je regionalni stand up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012., a 2016. godine ušao je i u završnicu svjetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku još uvijek nalaze svoje mjesto u programu televizijskog kanala Comedy Central Extra.

Ulaznice za show S NOGU mogu se kupiti online putem portala  www.ulaznice.hr, na blagajni Kazališta Komedija (Oktogon, Ilica 5: ponedjeljak – petak od 8 – 17h), na blagajni Kazališta Komedija (Kaptol 9) i na blagajni na ulazu u Kontesu.

Press materijal