Ružica u starkama došetala do izbora za Kraljicu

Autor: Bojana Križić 11/30/2009 23:11

-.--.-Ružica Pavlović jedna je od natjecateljica koja će u subotu pred žirijem izbora za Kraljicu Hrvatske prošetati pistom.

>>POGLEDAJTE FOTOGALERIJU

Rođena Pločanka, s roditeljima se doselila u Zagreb u trećem razredu srednje škole, a sada je studentica Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu jako zainteresirana za posao arhitekta koji je u budućnosti iščekuje. U izboru je, kaže, završila sasvim slučajno.

– Nisam se nikada bavila manekenstvom, baš suprotno, ovo mi je možda treći put u životu da hodam na štiklama! Radila sam bila kao hostesa za Walter Wolf i jednom mi je prišao jedan od organizatora izbora i ponudio mi natjecanje.

Impulzivna, kakvom se sama opisuje, prihvatila je poziv iako joj je jedino iskustvo u modnom svijetu bilo snimanje reklame za Getro.

Iako sad već neko vrijeme živi u Zagrebu, Ploče voli više od ičega jer tamo je provela veći dio života, igrala košarku za ŽKK Ploče, završila osnovnu glazbenu školu za violinu i počela svirati bubnjeve. Uz to, od malena uči talijanski i engleski, a nedavno je u Kanadi kod rodbine provela mjesec dana radi usavršavanja jezika.

>>POGLEDAJTE KAKO SE RUŽICA ZABAVLJALA DOK JE S KOLEGICAMA PROMOVIRALA ZAGREBANCIJU

Ova netipična manekenka posjeduje šest pari ‘starki’ koje su je su joj najdraža obuća, a bila je i na milijunašu.

– Prije početka fakulteta provodila sam puno vremena u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici, pa me mama nagovarala da se prijavim. I eto, njoj za uslugu javila sam se na telefon. Stvarno nisam ni pomislila da će me odabrati. A kad jesu, rekla sam sestri koja je išla sa mnom da se ne sređuje previše jer nikad neću biti ‘najbrži prst’.

Ipak, uspjelo joj je. Sestra je bila ljuta jer se nije sredila, ali djevojke su kući otišle sa 64 tisuće kuna u džepu. A kako ih je potrošila?

– Prošetala sam se s tatom do banke. I postala lakša za 64 000 kuna – u smijehu će Ružica, dodavši da nije ni sama znala što bi s tim novcima tako da je prebacivanje na tatin račun bila njena ideja.

Pametna, kreativna, domišljata i sa smislom za humor. Prije kraja intervjua dodala je u šali:

– Napišite i da želim postati glumica, možda me netko stvarno pozove! – i evo jesmo. Očekuj pozive!