Romi nisu dali da Bandić bude predsjednik države

Braco Cigan

Autor: Jelena Jakšić 8/18/2012 11:43

Koliko mi je Malnarova Noćna mora pomogla da me ljudi prepoznaju, toliko mi je odmogla u političkom smislu, Romi mi ne vjeruju. Ali bez obzira, ovom prilikom želim najaviti svoju kandidaturu za člana Gradske skupštine na nadolazećim lokalnim izborima – otkrio je Sead Hasanović, javnosti poznatiji kao Braco Cro-Rom u emisiji Svi smo mi Purgeri na Jabuci TV.

Hasanović je ovom prilikom otkrio i zašto Milan Bandić nije pobijedio na predsjedničkim izborima 2009. godine.

-.-Damir Krajac / CROPIX -.-Milan Bandić– Romi nisu željeli glasati za njega jer nam je potreban u Zagrebu. Ne treba nam netko s visokim školama, nama treba netko tko nas razumije i tko će svoja obećanja ispuniti. A Bandić je pravi primjer takve osobe – kazao je Hasanović.

Zagrepčani vole Rome

Ja sam dijete sreće, pravi dinamovac, sretan sam sa svime što imam – priznao je Hasanović i kazao kako je uvjeren da Zagrepčani vole Rome i dodao:

– Zagreb je plafon, Zagrepčani su gostoprimivi i sve te priče o velikim predrasudama su preuveličane. Uvjeren sam da je Romima u Zagrebu puno lakše nego onima u nekim manjin sredinama – ispričao je Hasanović i ovom prilikom najavio Prvi međunarodni festival pjesme i plesa naših Roma.

– Festival kreće u devetom mjesecu, KUD-ovi iz Makedonije, Srbije, Mađarske, BiH, Slovenije i Hrvatske zabavljat će prisutne, a nastupom Esme Redžepove zatvorit će se cijeli program – kazao je Hasanović te pozvao sve ljubitelje romske glazbe i dobre zabave da im se pridruže na ovoj manifestaciji.

Emisiju Svi smo mi Purgeri možete praviti svaki petak u 17 sati i 45 minuta.