Rekonstrukcija kanalske mreže u Kozari putu

Kanalizacija

Autor:: Tanja Molvarec 4/26/2010 13:09

-.-javno.com-.-Vijeće gradske četvrti Peščenica-Žitnjak donijelo je Plan malih komunalnih akcija u kojem je najviše izdvojeno za pojačano održavanje cesta i ulica i odvodnju otpadnih voda.

U Livadarskom odvojku potpuno će se rekonstruirati kanalska mreža i dogradit će s vodopskrbni cjevovod, dok će se u Kozari Boku između Osnovne škole i Dječjeg vrtića ´Zrno` izvršiti dogradnja kanalizacijske mreže.

Resnik II.odvojak će dobiti dogradnju kanalske mreže i priključak, a Kozari put od broja 84-102 rekonstrukciju kanalske mreže. Kozari put II. odvojak dobit će vodoopskrbni priključak.

Uređivat će se i dječja igrališta pa će igralište iza Osnovne škole ´Fran Krsto Frankopan` u Ivanićgradskoj dobiti novu parkovnu opremu i antitraumatske podloge. Oko dječjeg vrtića ´Milan Sachs` u Sachsovoj ulici planira se postavljanje ograde oko igrališta. Nogometno igralište ´Šumica` u Kozari Boku dobit će četiri nove ploče za košarku s obručem i mrežicom, a bojat će se i vratnice za nogomet.

Sve one koji vole rukomet razveselit će i uređenje rukometnog igrališta u Kozari Boku 9. odvojak, a investicija je vrijedna 199 tisuća kuna. Vijeće ove godine raspolaže s 18 milijuna i 37 tisuća kuna.