RADOVI SKREĆU AUTOBUSE LINIJA 210 I 223

Autobusi se neće zaustavljati na stajalištima u Koledinečkoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase zaustavljat će se na svim usputnim stajalištima

Zbog radova na izgradnji plinovoda u Koledinečkoj ulici u zoni raskrižja s ulicom Klin, od srijede 28. studenoga u 9 sati, pa sve do završetka radova koji se očekuje za sedam dana, autobusna linija 210 (Dubrava – Studentski grad – Klin), u polascima iz Ulice Klin, prometovat će djelomično izmijenjenom trasom, dok će autobusi linije 223 (Dubrava – Trnovčica – Dubec) u oba smjera voziti izmijenjenom trasom.

Autobusi linije 210, iz Ulice Klin vozit će uobičajenom trasom do raskrižja s Koledinečkom, nastaviti Ulicom Klin, skrenuti lijevo u Ulicu Vinka Žganeca, nastaviti Lovrakovom, skrenuti desno na Dankovečku i dalje uobičajenom trasom do terminala Dubrava.
Pri povratku s terminala Dubrava prometovat će uobičajenom trasom.
U smjeru terminala Dubrava, autobusi neće koristiti stajališta u Koledinečkoj ulici i Ulici Vile Velebita.

Autobusi linije 223, u smjeru Dupca, vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Dankovečke i Koledinečke, nastaviti Dankovečkom, skrenuti desno u Ulicu Vile Velebita te Ulicu Mate Lovraka, nastaviti Ulicom Vinka Žganeca i Ulicom Trnovčica te nastaviti dalje uobičajenom trasom.

U smjeru terminala Dubrava, autobusi linije 223 vozit će redovnom trasom do raskrižja Ulica Trnovčica i Klin, nastaviti Ulicom Vinka Žganeca i Lovrakovom, skrenuti lijevo na Dankovečku, desno u Ulicu Križnog puta i dalje uobičajenom trasom.

Autobusi se neće zaustavljati na stajalištima u Koledinečkoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase zaustavljat će se na svim usputnim stajalištima.