Radionice plesne akrobatike, užeta i trapeza

Umjetnica Laura Herts biti će jedna od voditeljica radionice

Autor: Maja Gujinović 11/17/2009 16:15

Mala performerska scena poziva na sudjelovanje u cirkuskim radionicama, koje će se od 25. do 29. studenoga održati u novootvorenim kulturnim prostorima metropole: Zagrebačkom plesnom centru i Velikoj dvorani Jedinstva Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade.

Radioničko krštenje obaju prostora predvodit će Julia Christ (njemačka ekvilibristica i učiteljica akrobatike na cirkuskoj školi die Etage u Berlinu), Laura Herts (američka klaunesa s prebivalištem u Montpellieru i praprapranećakinja braće Marx), te Lina Jungergĺrd i Andrea Meneses Guerrero (Šveđanka i Kolumbijka, članice londonskog kolektiva Psychological Art Circus).

Svi zainteresirani za radionicu plesne akrobatike, radionicu ‘Do klaunskog uma kroz tijelo’, te radionicu zračnih cirkuskih tehnika na užetu i trapezu, svoje prijave trebaju poslati na centar@cirkus.hr.

>> OPŠIRNIJE O FESTIVALU PROČITAJTE U ČLANKU: Od bradate žene do kćeri prvog francuskog klauna

S obzirom da je broj mjesta na svim radionicama ograničen, sama prijava na e-mail nije dovoljna za rezervaciju mjesta na radionici. Tek po uplati kotizacije (na žiro račun Male performerske scene, 2360000-1101795899 kod Zagrebačke banke, s naznakom za koju radionicu), dobit ćete potvrdu e-mailom da je Vaše mjesto na radionici rezervirano.