Prije škole svi na festival ZGodionica!

Ulaz na sve radionice, filmove i sportove je besplatan

Foto: Press materijal

Od 24. kolovoza do 2. rujna, već ovoga petka, od 10 do 22 sata, za velike i male od četiri do 14 godina (i nešto za njihove roditelje) – svih deset dana u parku Ribnjak možete uživati u pregršt radionica, zabavnih sadržaja kojima ne znamo ni broj, filmova, adrenalinskih iznenađenja, na prvom tako raznolikom zagrebačkom dječjem festivalu pod nazivom ZGodionica!

Gotovo sve livade su popunjene brojnim sadržajima i mali i veliki osjetitelji će u deset dana festivala na livadi pod nazivom ZGodne radionice imati priliku prisustvovati radionici animiranog filma, izrade čarobnih napitaka, sadnje bilja, zdravog doručka, Lego radionici, slikanja u prirodi i naravno to nije ni približno sve.

Cijela jedna zelena livada posvećena je sportovima i zato se zove Sportska livada! Na njoj će se svakodnevno izmjenjivati sportovi kao što su rugby, rukomet, kajak, stolni tenis, squash, nogomet, streljaštvo i mačevanje. 

Uz zidine će biti postavljeni paneli za malu školu velikih grafita koja će se održavati svakodnevno od 18 do 20 sati, pod stručnim vodstvom jednog od naših najpoznatijih grafitera.

One željne adrenalina očekuje veliko iznenađenje; pravi, pravcati zip line izgrađen posebno za ZGodionicu! I bungee jumping i penjalište…tako da nema spavanja na Ribnjaku.

Unutar kulturnog centra Ribnjak svakodnevno će se prikazivati ZGodni filmovi, dok će u predvorju biti postavljena izložba SF kostima.

Postoji i piknik zona za djecu i roditelje i kvalitetno ljenčarenje na travi. I ne morate nositi klopu i cugu sa sobom, sve imate u Ribnjaku.

Svaku večer možete tulumariti u discu, a nakon što se načagate baka Ljerka će vam prije spavanja pročitati priču…

One malo veće, u subotu 25.08., u 15 sati očekuje mladi YouTuber theSikrt s kojim ćete se fotkati, pričati i družiti.