Prpić: Vraćam se na led za četiri tjedna

Autor:: Bruno Matković 9/1/2011 15:09

– Ova glupa ozljeda me udaljila s leda na neko vrijeme. Doktori kažu da neću moći igrati šest tjedana, ali ja se nadam da će zacijeliti za četiri tjedna – u šalio kaže Prpić te dodaje šta očekuje od sljedeće sezone:

– Ove sezone očekujemo da ćemo dostići rezultat od prošle dvije godine, te napraviti korak više. Prošle godine smo se nadali play off-u, ali ove godine ćemo se boriti da napravimo korak dalje.

– Stvarno mi je žao što je Hećimović otišao, dobri smo prijatelji i zasigurno ćemo ostati u kontaktu. Odluku kluba ne mogu komentirati – prokomentirao je odlazak Hohna Hećimovića.

Saša Martinović, novi branič Medvjeda, inače 27-godišnjak, stigao je iz Grizzly Adamsa Wolfsburga. Medveščak mu je šesti klub u kojem igra u svojoj karijeri. Veseli se prvoj utakmici i atmosferi u dvorani.

– Ovo mi prva sezona u Medveščaku, a čuo sam da je atmosfera sjajna, jedva čekam prvu utakmicu da vidim navijače. Najljepše su utakmice u Areni pred 15 tisuća gledatelja, to je za svakog igrača poseban doživljaj – kaže Martinović te dodaje – očekujem da ćemo ući u play off, a dalje svaka pobjeda puno znači – nada se Martinović.