Provalili smo Bandićevu web stranicu za drugi krug

Milan Bandić već je pripremio stranicu za drugi krug

Autor: Sanjin Španović 12/21/2009 13:58

-.--.-Milan Bandić već je pripremio stranicu za drugi krugIako mu ankete daju sve manje šansi, Milan Bandić i njegov tim uvjereni su u drugi izborni krug predsjedničkih izbora. Naime, zagrebački gradonačelnik nedavno je dao izraditi web stranicu za drugi krug predsjedničkih izbora na kojoj otvoreno poziva građane, svoje simpatizere i pristaše da mu se jave sa bilo kojim problemom, a on će ga kao predsjednik definitivno riješiti.

Stilski zaokret u kampanji Milana “idemo delati” Bandića?

Redakcija portala Zagrebancija.com pronašla je tu stranicu koju njegovi programeri već nekoliko dana programiraju i za koju anketiraju razne građane. Stranica je doznajemo trebala biti puštena u pogon večer nakon prvog kruga izbora, no nakon ovog našeg teksta moguće je da stranica ugleda svjetlo dana i ranije.

Na stranici se nalazi sedam slika Milana Bandića, no glavna fotografija nije više u maniri njegovog “Idemo raditi” slogana. On je naime “državnička”, slikana je iz žablje perspektive na Markovom trgu.

Ostale fotografije Bandića prikazuju u šljakerskom modusu, dvije su sa lopatom, jedna sa kacigom na gradilištu, jedna noćna i slično.

Video savjeti Milanu od građana

Pokraj slike nalazi se kratki Bandićev uvodni tekst u kojem on poziva građane da mu kažu “što treba riješiti u Hrvatskoj da bi ona bila bolja”. Na ovo pitanje snimljeni su i odgovori 16 građana među kojima i mladog Vatroslava, Ivane, Borisa, ali i nekoliko umirovljenica.

Ispod pitanja, nalazi se i formular gdje možete reći Milanu “kaj treba rešiti”, a on će Vam možda i odgovoriti.