PROMOCIJA KNJIGE: Životna tragedija inspirirala je Vladicu Djordjevic za jednu od najljepših knjiga o ljubavi

U Zagrebu će se 16. svibnja održati promocija knjige „Ti si izvor svoje snage, kreiraj život za kojim žudiš“ autorice Vladice Djordjevic, internacionalne voditeljice tehnike Access Consciousness® koja je pronašla veliki broj poklonika u svijetu, ali i u Hrvatskoj. Ova knjiga, koju će zagrebačka publika moći po prvi puta primiti u ruke navedenog datuma u Europskom domu u 19 sati, prati Vladičinu nevjerojatnu životnu priču, protkanu osobnom tragedijom kada joj je nasilno ubijen sin te njen put iz očaja prema svjetlu i radosti života, odnosno biranja živjeti dalje kada ti se dogodi nezamislivo.

Uz priču o borbi i nevjerojatnoj ljubavi koja ju je vodila dalje, u knjizi autorica svojim čitateljima nudi i praktične alate kako, u trenucima najtežih momenata u vlastitim životima, pronaći čaroliju koja će nas potaknuti da izaberemo život vrijedan daljnjeg življenja. Uz promociju knjige, zagrebačka publika imat će priliku prisustvovati i trodnevnom tečaju o tijelu po metodi Access Consciousness® koji će se od 18.-20. svibnja održati u hotelu Dubrovnik u Zagrebu. Suvoditeljica tečaja bit će Kass Thomas, motivacijska govornica i autorica bestsellera, te jedna od najvećih svjetskih stručnjakinja u provođenju Access Consciousness® metode. Osim tečaja, autorica će 21. svibnja održati i jednodnevnu radionicu pod nazivom „Ostvarite to za sebe“ na kojoj mogu sudjelovati i polaznici koji do sada nisu upoznati s Access Consciousness® tehnikama.

Vladica Djordjevic žena je poznata po svojim podukama u kojima inspirira ljude da pristupe svojoj svjesnosti kroz transformacijske procese i pristupe onome što je istinito za njih te iscijele svoje tijelo i život. Kroz svoje poduke koristi alate Access Consciousnessa, ali i brojne druge tehnike za dobivanje više svjesnosti, lakoće i radosti u životu. Poznata po svojoj elokventnosti, eleganciji i zaraznoj životnoj radosti, polaznike svojih radionica i tečajeva motivira i educira kako da pronađu snagu u sebi te ostvare svoj puni potencijal, zdravlje i sreću. Dodajmo još kako će se nakon promocije u Zagrebu, sa sadržajem knjige upoznati i čitatelji u Novom Sadu, Beogradu i Velikoj Britaniji gdje će autorica u narednim tjednima također održati promocije.