Prodavači mandarina su hit: Otkrili smo jednog urnebesnog u Vlaškoj ulici

"Nisam Kristina, ali imam mandarina", napisao je kraj ulaza u trgovinu u zagrebačkoj Vlaškoj ulici u kojoj ga možete pronaći.

Foto: Facebook / Nikica Jelavić

Kad je u javnost procurila vijest da u Bestovju kod Svete Nedelje atraktivna Kristina prodaje mandarine, to mjesto nadomak Zagreba odjednom su počele pohoditi hrpe muškaraca. Dok je Kristina vrijedno prodavala mandarine i spremala zaradu u blagajnu, portale je punila vijest o toj djevojci.

Žene su u međuvremenu počele otkrivati da postoje i vrlo privlačni prodavači mandarina pa je internetom počela kružiti fotografija Kristininog susjeda koji, osim mandarina, na svom štandu, također u Bestovju, ima i šipak i smokve.

Nema osobe koja se nije poželjela odmah nahraniti dozom vitamina C, a još jedan dosjetljivi trgovac odlučili je cijelu hit priču iskoristiti za promociju vlastitih proizvoda i napraviti konkurenciju djevojci i mladiću iz Bestovja.

“Nisam Kristina, ali imam mandarina”, napisao je kraj ulaza u trgovinu u zagrebačkoj Vlaškoj ulici u kojoj ga možete pronaći.