Premijera Shreka privukla poznate mame i klince

Autor:: Maja Komljenović 5/22/2010 15:10

Interes za nove dogodovštine veselog zelenog diva i njegovih prijatelja ne jenjava. Novi film naziva ‘Shrek uvijek i zauvijek 3d’ ujedno je i posljednji, četvrti nastavak ovog uspješnog ciklusa. Shrek se u ovom nastavku susreće s zločestim Rumpelstiltskinom i zapada u drugu, alternativnu budućnost u kojoj mora spasiti svoje prijatelje i ljubav Fionu.

U subotu ujutro prikazana je sinkronizirana verzija filma u kojoj su glasove posudili glumci Vedran Mlikota, Renata Sabljak, Krešimir Mikić i Sven Medvešek. Tako su i najmlađi mogli bez problema uživati u filmu. Jedan od onih koje je film oduševio je i trogodišnji Noa, kći bivše misice Ivane Delač Đolo.

-.-Davor Višnjić / Pixell-.-

I mame i mališani oduševljeni filmom

– Noa je prvi put gledao neki 3d film i cijeli dan je pod dojmom. Oduševljen je! Već je gledao sve nastavke Shreka i jedva je dočekao novi. Najdraži lik mu je brbljavi Magarac i njemu se najviše smije. I ja sam oduševljena filmom, sjajno mi je što je sinkroniziran pa nisam imala problema s prevođenjem svom sinu, a osim toga fabula je prilagođena i najmlađima, ali zabavlja i starije. Inače smo veliki ljubitelji kina i kazališta i svaku priliku koristimo da pogledamo neki novitet- rekla je Ivana Delač.

Premijera je, osim Delačice, privukla još nekolicinu mladih mama. Tako su se družile Branka Bebić Krstulović i Kristina Bradač Smoje, okružene s hrpom djece, što Brankinih mališana, što njihovih prijatelja. Branka je supruga vlasnika Cinestara Hrvoja Krstulovića i redovan je gost svih premijera na kojima svojim savršenim stajlingom i blistavim osmijehom uvijek zasjeni sve prisutne. Shreka je pogledala i glumica ‘Komedije’ Jasna Palić.

Sudeći po uzbuđenoj dječjoj vici i smijehu po izlasku iz dvorane, film je ispunio sva očekivanja.

<< POGLEDAJTE FOTOGALERIJU S PREMIJERE>>