Predstavljene nove informacijske i komunikacijske usluge za korisnike Zagrebačkog holdinga

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban, predstavljanjem dodatnih informacijskih usluga i komunikacijskih platformi koje uvode Grad Zagreb i Zagrebački holding, obilježili su i drugu obljetnicu rada integriranog Pozivnog centra Zagrebačkog holdinga

Foto: www.zagreb.hr

Prije dvije se godine, prema suvremenim komunikacijskim standardima, a u skladu sa smjernicama razvojnog trenda Uprave Zagrebačkog holdinga započelo raditi na integraciji telefonske komunikacije na jedinstvenu platformu. Tako je Zagrebački holding, postao kontinuirano dostupan, 24 sata dnevno, sve dane u godini.

– Riječ je o jedinstvenom broju telefona 072 500 400 koji građani grada Zagreba mogu dobiti 0-24, 365 dana u godini. Na tom broju telefona mogu saznati sve informacije vezane za usluge Zagrebačkog holdinga, za sva događanja koja se trenutno događaju u Zagrebu, a tiču se Zagrebačkog holdinga – rekla je predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban.

Uz Pozivni centar, građani mogu s agentima stupiti u kontakt putem mobitela i popularnih komunikacijskih servisa kao što su Whatsapp i Viber. Također, u suradnji s resornim službama Grada Zagreba modificirana je mobilna aplikacija Moj Zagreb. A još jedna novina je i stranica sada.zgh.hr.

– Na toj stranici ažuriraju se sva događanja u Zagrebu, a tiču se Zagrebačkog holdinga. Tako možete vidjeti što se događa u prometu, što je s prometnom i komunalnom infrastrukturom, sa zimskom službom, gdje se nalazi pokretni centar Zagrebačkog holdinga i slično – dodala je Stojić Deban.

Gradonačelnik Bandić napomenuo je kako će provjeriti rad Centra jednom prilikom kada se usred noći vrati kući jer su upravo interakcija sa sugrađanima, osluškivanje njihovih potreba i stalna asistencija, samo neki od imperativa politike Grada.