Predstavljena rock knjiga 27 autora u Bulldogu

Arsen Oremović

Autori: Mustafa Topčagić, Marija Pajić 12/16/2009 17:19

FAMA-.--.-Zvučni zidKnjiški nakladnik VBZ i diskografska kuća Menart organizirali su u Bulldog pubu promociju knjige “Zvučni zid” i CD singla istoimene grupe.

Knjigu su uredili Arsen Oremović i Borivoj Radaković, a u njoj se nalazi 27 priča od isto toliko autora na temu rock’n’rolla.

– Ovo je dosad nepostojeća forma, ali sam htio napraviti knjigu kakvu bih i sam volio čitati – rekao je Večernjakov novinar Oremović, koji je dao glavni poticaj, a književnik Radaković se bacio na posao angažiranja kolega.

Dio njih došao je na promociju, a ulomke iz svojih priča pročitali su redatelj Dalibor Matanić (“Šampioni”), Željana Giljanović (“Doživjeti stotog”), pjesnik i filmaš Robert Roklicer (“Vrteći sjene noći”) i redatelj Goran Kulenović (“Skriven iza lažnih imena”).

Posebna atrakcija večeri bio je nastup grupe Zvučni zid u kojoj sviraju ljudi iz projekta: Krešimir Mišak (vokal i bas gitara), Borivoj Radaković (solo gitara), Ognjen Sviličić (ritam gitara) i Arsen Oremović (bubnjevi). Oni su, osim rock’n’roll standarda, otprašili i svoju zasad jedinu pjesmu “Osmijeh”, obradu velikog hita Drage Mlinarca i Grupe 220.