Poznate mame Valentinovo slave sa svojom dječicom

Djeci su podjeljeni i prigodni pokloni

Autor: Bojana Križić 2/12/2010 11:58

Kako je Valentinovo dan rezerviran za druženje s onima koje najviše volite, nema osobe s kojom bi mlada majka taj dan provela rađe nego sa svojim djetetom. Tako misle i mlade poznate mame Maja Vučić, Simona Ištvanović i Danijela Trbović.

-.-Zarko Basic/ PIXSELL-.-Maja će dva sata provesti s licitatorom akcije ‘Rentaj anđela’

Bivša pjevačica Divasica i UNICEF-ova ambasadorica dobre volje, Maja Vučić, Valentinovu ne pridaje praviše značaja jer nije zaljubljena.

-Zaista nemam nikakvih planova, najbolje je da o tome pitate nakoga tko je zaljubljen – kaže pjevačica koja, od kada je prije nešto više od godinu dana prekinula šestogodišnju vezu s Igorom Hajdarhodžićem, nikome nije poklonila srce.

– Da nema ove akcije ‘Rentaj anđela’ vjerojatno bi cijeli dan bila ući sa kćerkicom Gitom. Malena ima temperaturu, pa se mama brine o njoj – priča Maja, tužna što će je netko odvojiti od kćeri na dva sata, no sretna jer će njeno vrijeme nekome dobro doći.

Podsjećamo, ‘Rentaj anđela’ je akcija BLANK-a u kojemu se iznajmljivanjem poznate osobe prema telefonski licitiranoj cijeni na dva sata 14. veljače pomaže prikupljanju sredstva za fond debitantskih filmova mladih filmaša.

Simona ištvanović svoju kće Gabicu spremati za maškare

Donedavna gospođa Gotovac također nije zaljubljena. Ako ne bude na nekakvoj gaži, Simona će, kaže, dan za ljubav provesti sa Gabicom.

– Gabica jako voli maškare, pa ću joj pomoći sa spremanjem. Ne znamo još što će biti, ali ja bi htjela da bude princezica. Valentinovo mi ne znači puno jer sam sama, nisam zaljubljena – kaže Simonica, koja za razliko u njenog bivšeg muža, Ante Gotovca, pažnju medija privlači poslovnim, a ne privatnim životom.

– Ja i Gabica ćemo gledati filmove i crtiće. Ona jako voli bajke. Možda nam se pridruži i moja mama pa ćemo se družiti nas tri, i onako se najviše volimo – kaže Simonica

Mario Ćužić-.--.-Danijela Trbović sa sinom LovromDanijela : Valentinovo je najgluplje što smo ikad uveli. Idem na koncert Depeche Modea, ali nevezano za taj odvratni blagdan.

Voditeljica poznata po oštrim dosjetkama u kvizu ‘Najslabija karika’ kritike nije poštedjela ni blagdan ‘ogavnih ružičastih srčeka’.

– Stvarno mislim da je Valentinovo najgluplja stvar koju smo mogli uvesti iz zapadnjačkog svijeta. I Halloween mi ima više smisla od toga. Ako nekoga voliš voliš ga cijelu godinu, a ne na neki komercijalni blagdan – kaže voditeljica koja je upravo zbog toga odlučila družiti se sa svojim sinom Lovrom.

S devetogodnišnjim Lovrom planirala je provesti tako i ovaj dan, pun ljubavi kako je provodila i svih drugih 364 dana od prošloga Valentinova. No kako je nedavno završila na rutinskoj operaciji, zbog koje će morati propustiti i vođenje emisije ‘Evergreen’, Danijela sigurno neće otići ni na koncert Depeche Modea, kako je planirala.

– Koncert Depeche Modea, nema nikakve veze s ovim ogavnim danom, nazovimo ga blagdanom. Obožavam ih slušati i cijenim ih kao umjetnike. Mislim da će koncert biti odličan – nada se voditeljica.