POKLONITE SAVRŠEN DAR: Studio za uljepšavanje Martina nudi niz pogodnosti u božićno vrijeme

Salon za uljepšavanje MarTina proslavio je prvi rođendan! Salon, koji se smjestio na adresi Kninski trg 17 u zagrebačkom naselju Vrbik, nudi tretmane lica i tijela, nakon koji ćete odisati samouvjerenošću.

– Najviše volim raditi na prirodan način, bez onog umjetnog štiha. Željeni tretman prilagođavam prema klijentici,bilo da se radi o šminkanju, uređenju noktiju ili obrva ili ugradnji trepavica- Martina Šimić, vlasnica Salona za uljepšavanje MarTina.

Martina sama radi u Salonu, i kaže kako je to, uz pristupačne cijene, razlikuje od ostalih salon za uljepšavanje.

– Klijentice kada dođu na tretman u salonu se nalaze samo sa mnom. Zbog toga se osjećaju opušteno, popiju kavu, nemaju osjećaj kao da su u salonu, već s prijateljicom na kavi. Mogu u potpunosti uživati u tretmanu, nema buke i gužve- nadodaje vlasnica Salona.

U ovaj Salon mogu doći i muškarci, i to ne samo kao pratnja svojim ljepšim polovicama.

– Muškarci dolaze na uređenje obrva, također tu je i muška manikura. Posebice sad u vrijeme kad se jedu mandarine pa su nokti žuti- ističe simpatična Martina.

Mlada vlasnica je u zahvalu klijentima rođendan svog salona proslavila prigodnim domjenkom, na kojem su joj se pridružile i osobe iz javnog života.

– Ne volim se previše vremena trošiti na uljepšavanje, što ovaj salon čini kao stvoren za mene. Stavim trajni lak i mirna sam tjednima- glumica Danira Gović je kuma salona.

– Najčešće koristim usluge pedikure i šminkanja, i to od samog otvorenja salona. Svaki put kad dođem Martina me pita koje su moje želje, posveti mi se u potpunosti. Dobijem čak i poneki savjet- rekla je judašica Maja Blagojević.

– Svakome bih preporučila ovaj salon. Ja redovito koristim usluge šminkanja, i uvijek izađem zadovoljna- kaže Vedrana Kalossa, također zadovoljna klijentica.

A u pravom božićnom duhu i Salon Martina daruje- u tijeku je akcija na poklon bonove. Naime, ako nekome želite pokloniti savršen dar možete to učiniti poklon bonom Salona za uljepšavanje Martina, a čija vrijednost će biti umanjena 10 %. Tko ne bi volio savršene nokte, trepavice, obrve ili šminku u najsjajnijem mjesecu?