Počinju Plesne večeri na Zrinjevcu i donose veliku novost

Uz različite koncerte i plesne programe, Plesne večeri, nude gastronomske delicije i osvježenja na gastro-kućicama te filmski program.

Foto: Press materijal

Ovogodišnje izdanje jednog od omiljenih zagrebačkih ljetnih festivala Plesnih večeri na Zrinjevcu održat će se od 9. do 25. kolovoza 2019. godine.

Plesne večeri na Zrinjevcu dio su projekta Zagrebački vremeplov, koji u Zagrebu različitim projektima oživljava romantični duh prošlih vremena. Održavaju se u kolovozu već dugi niz godina i već su postale prepoznatljivo događanje, koje je zamišljeno po uzoru na plesnjake, koji su bili jedno od glavnih simbola društvenoga života metropole.

Ove godine, uz različite koncerte i plesne programe, Plesne večeri, uz lagane ljetne gastronomske delicije i osvježenja na gastro-kućicama, donose po prvi puta i zanimljiv filmski program.

Posjetitelje očekuje 17 različitih koncerata Program u petak, 9. kolovoza, otvaraju Robert Mareković & The Swingers, a do 25. kolovoza, posjetitelje očekuju koncerti i nastupi: Zdenke Kovačiček, Groovy Cakes, The Drifters, Dj Nikola Martek, DJ, Robert Mareković, Loud&Found, The Good Foot, Scifidelity Orchestra, Od Tanga do rocka, DJ Oli Doboli Latin Style.