Početak radova na Branimirovoj

- Ukupna vrijednost izvedenih radova iznosi oko 1 148 000 kuna pa apeliram na strpljenje i razumijevanje građana jer je obnova kolnika u njihovu interesu - naglasio je tehnički direktor Zagrebačkih cesta Josip Turković

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima obišao Branimirovu ulicu, dionicu od Heinzelove ulice do Donjih Svetica na kojoj započinju radovi obnove južnog kolnika.

Gradonačelnik je istaknuo da je u gradu trenutno oko 320 gradilišta, od čega radove na 150 gradilišta izvode zaposlenici Zagrebačkih cesta, a na stotinjak  Vodoopskrba i odvodnja (VIO).

– Svaki dan ćemo započinjati radove i otvarati završene projekte – rekao je i zamolio građane za strpljenje, napominjući da će obnova južnog kolnika biti gotova u subotu.

– Počinjemo s radovima na Branimirovoj ulici od poteza Heinzelove ulice do Donjih Svetica u dužini 820 m – poručio je tehnički direktor Zagrebačkih cesta Josip Turković napomenuvši kako se planira ugradnja 1 600 tona dvaju novih asfaltnih slojeva, zamjena oštećenih kanalskih poklopaca i slivničkih rešetki te obnova cjelovite horizontalne i vertikalne signalizacije.

– Ukupna vrijednost izvedenih radova iznosi oko 1 148 000 kuna pa apeliram na strpljenje i razumijevanje građana jer je obnova kolnika u njihovu interesu – naglasio je Turković.