Pink Wing po prvi puta u Hrvatskoj

Pink Wing

Autor: Tamara Marković, FOTO: Jabuka TV 6/15/2016 12:42

Svi ljubitelji brzih i skupih automobila, uskoro će doći na svoje. SveÄŤano je predstavljen Pink Wing, jedinstveni turistiÄŤko-gastronomski dogaÄ‘aj, koji se po prvi puta odvija u Hrvatskoj. Ovaj luksuzni dogaÄ‘aj  od 17. do 19. lipnja okupit će 150 VIP automobilskih entuzijasta, te preko 250 ÄŤlanova popratnog osoblja koji će se brinuti za sudionike ove jedinstvene karavane luksuznih vozila. 

– To je projekt koji je izvorno hrvatski, sa hrvatskim kapitalom, sa tendencijom ukljuÄŤivanja hrvatskih partnera. Projekt okuplja 150 VIP klijenata i preko 350 popratnog osoblja koje će se brinuti o sudionicima te jedinstvene karavane vozila. Sudjelovat će od 17.do 19.6 na relaciji Zagreb-Senj-Šibenik-Zadar i povratak preko PlitviÄŤkih jezera nazad na poÄŤetnu toÄŤku Zagreba – izjavio je Robert Bajs, organizator Pink Winga. 

Ovaj luksuzni dogaÄ‘aj su osim ljubitelja brzine, došli podrĹľati i gradonaÄŤelnici gradova ukljuÄŤenih u projekt.  

– Meni je izuzetno drago da Vas mogu pozdraviti sve skupa ovdje. Grad Senj je zamišljen tako da sudjeluje u ovoj manifestaciji kao prva dodirna toÄŤka s morem. ZnaÄŤi mi smo na neki naÄŤin poveznica izmeÄ‘u ovog kopnenog dijela i primorskog dijela Hrvatske u ovom projektu – navodi Darko Nekić, gradonaÄŤelnik Grada Senja. 

– Ovo je velika stvar. Ljudi koji su u Ĺľivotu nešto napravili mogu si u Ĺľivotu priuštiti malo relaksacije i rekreacije, imaju svoj hobi i taj hobi će promovirati naše gradove i našu zemlju. Hvala bogu da pokaĹľemo ono što imamo. Kad nemam već dovoljno pameti, onda imamo prekrasnu zemlju pa makar da i to pokazemo – istaknuo je Milan Bandić, gradonaÄŤelnik Grada Zagreba . 

Svrha Pink Winga je okupiti visoko pozicionirane poslovne ljude, vlasnike kompanija i managere s ciljem poslovnog umreĹľavanja, sklapanja poznanstava i odmora.