Perković: Sudac je presudio poraz Dragovoljca

Predsjednik Dragovoljca Ivica Perković

Tekst:: G.B. 8/1/2010 21:56

Poraz od Lokomotive još uvijek se premotava u glavama čelnika Hrvatskog dragovoljca. Predsjednik kluba, Ivica Perković, čestitao je igračima na zalaganju.

– Ova mlada momčad mora još mnogo raditi kako bi stekla iskustvo igranja prvoligaških utakmica. Imali smo nekoliko prilika putem kojih smo morali riješiti utakmicu, ali nažalost, igrači nisu bili precizni. Ipak, smatram kako smo zaslužili barem bod jer je sudac onaj koji je u konačnici utjecao na rezultat. Naime, u 92. minuti nije dosuđen prekršaj na Mariju Jurinu koji se vidio iz aviona. Iz nastavka akcije Lokomotiva je došla u priliku iz koje je izborila kazneni udarac i zabila za pobjedu. Hrvatski dragovoljac ne traži alibi za poraz, ali činjenica je da suci nisu bili dorasli ovom rangu natjecanja – rekao je Perković.

Osvrnuo se i na Rijeku, momčad s kojom će se Crni susresti u subotu na Kantridi.

– Čestitao bih Rijeci na jučerašnjem maksimirskom trijumfu. Oni su za razliku od nas znali kako treba igrati protiv Dinama te su svoje prilike iskoristili. Smatram kako će upravo taj rezultat dati dodatni motiv Riječanima. Stoga, ako mislimo doći do bodova na Kantridi morat ćemo se konsolidirati i posebno zapeti. Trudit ćemo se odigrati što bolje i vratiti se s pozitivnim rezultatom.