Partijanje na Fuliranju uz Phat Phil Coopera i Big Danny Kanea

Za funk&disco vibru tu je Big Danny Kane, vrlo vješt glazbenik koji svira nekoliko instrumenata, a najviše je fokusiran na bas i klavijature

Press materijal

Na Fuliranju je svaki dan party! U trećem tjednu DJ-i i ostali izvođači na Strossmayerovom trgu vraćaju nas svojim ritmovima u toplija godišnja doba.

Na glavnom stageu Tropilectic Stereo vodi nas na skrivene pješčane plaže, vrtne zabave pod palmama, rooftop druženje uz bazen i koktele… Disco, funk, soul, latin, afro, reggae, Brazil & beyond, masa edita davno zaboravljenog i iz prašine izvučenog groovea i mash up najboljih plesnih hitova. Dan nakon tropic partyja Adriatic Coasting, Nick i Pepi donose nam lagani ljetni chill koji će nas još jednom vratiti u ljetno raspoloženje.

Press materijal

Ovog tjedna na Fuliranje dolaze dvije velike zvijezde. Za funk&disco vibru tu je Big Danny Kane, vrlo vješt glazbenik koji svira nekoliko instrumenata, a najviše je fokusiran na bas i klavijature. Drugo veliko ime je Phat Phil Cooper, čovjek od glazbe i sunca, koji u svojoj kolekciji ima “malo previše” vinila. Vodi labele, vodi emisiju na Gilles Petersons Wordwide FM-u i rezident DJ je u Potato Headu na Baliju.

Za sve ljubitelje soula i jazza u subotu na Fuliranje dolazi Soul Stash, egzotični četveročlani sastav, koji već od prvog koncerta privlači pažnju svih ljubitelja glazbe svojim neo soul repertoarom. Bend predvodi Melanie Malike Acorlor sa svojim baduističnim vokalom, a ova talentirana ekipa svira pomno birani repertoar preuzet iz soula, jazza, r’n’b-a i heavy metala kojemu pristupaju na neki svoj, skroz novi način.

Press materijal
Press materijal

Fuliranje prvi put ima dvije kupole. U drugoj, grijanoj Schmeck kupoli, u ponedjeljak u 20:30 sati čeka vas Open Mic by Studio Smijeha, a u utorak od 20:00 sati možete sudjelovati u kvizu znanja by Koza, u srijedu i nedjelju poslušajte akustične nastupe glazbenika, a ostatak tjedna uživajte uz Dj-e.

 

Press materijal