OTVOREN LE PREMIER: U strogom centru Zagreba otvoren luksuzni hotel koji nosi pet zvjezdica

Jedan od investitora je i međunarodno sveučilište Libertas koji će u hotelu omogućiti svojim studentima stjecanje prakse

Sveučilište Libertas, kao jedan od investitora,  u novootvorenom hotelu Le Premier omogućit će stjecanje prakse studentima na jednom od svojih najvažnijih studija onom turističkog i hotelijerskog menadžmenta. Praktična obuka u hotelu bit će organizirana tako da će njen program osmisliti profesori sa Sveučilišta  i zaposlenici hotela.

– Profesori će, znajući što su studente učili na predavanjima, predložiti da se onaj dio koji se mora potvrditi od teorijskih predavanja do prakse provede u hotelu. A s druge strane zaposlenici hotela, koji su internacionalnog sastava te su radili u vrhunskim svjetskim hotelima  i restoranima, reći će što misle da trebaju učiniti studenti kada završe studij budu maksimalno osposobljeni za rad u najboljim hotelima, a najuspješnijim studentima ćemo ponuditi posao ovdje- objasnio je rektor Sveučilišta Libertas, Duško Pavlović.

Otvorenje hotela, koji se nalazi u strogom centru metropole, pozdravila je i direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, Martina Bienenfeld.

– Posebnost ovog hotela je i u tome što se nalazi u obnovljenoj palači koja je iz 20-ih godina prošlog stoljeća. Pokušavamo u ovim prekrasnim zgradama u starom djelu grada napraviti nove sadržaje, posebice hotele i druge turističke sadržaje. U Zagrebu raspolažemo sa 7500 kreveta u svim hotelskim kapacitetima, a ovih 60 dodatnih soba će sigurno biti biser koji će naši gosti prepoznati- objašnjava Martina Bienenfeld, direktorica TZ Grada Zagreba.

A da je hotel od velike važnosti za turizam Grada Zagreba potvrdio je i prvi čovjek metropole.

–  S ovim još jednom podižemo standard turističke ponude Grada Zagreba. Budući da ćemo se i ove godine, po treći put, natjecati za najbolji Advent u Europi, ovaj hotel je otvoren u najboljem mogućem trenutku- kaže Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

Najave za popunjenost hotela do kraja godine su i više nego odlične, tako da se može reći da je ovaj hotel, osim na području obrazovanja, odličan i kao gospodarski projekt.