Otvoren je ArhiBau.hr – regionalni sajam koji na jednom mjestu donosi sve novitete u građevinskom sektoru

Jutros je u zagrebačkoj Areni otvoren Arhibau - regionalni sajam kulture građenja i održivog razvoja. Sajam je otvorio predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, a otvorenju je prisustvovao veliki broj ministara, gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević te brojni visoki gosti

FOTO: Press materijal

Sajam ArhiBau.hr na jednom je mjestu okupio niz vrhunskih izlagača, pouzdanih partnera za gradnju i obnovu. Inovativna rješenja, nove proizvode i materijale te usluge iz sektora održive gradnju i opremanja možete pogledati uživo i razgovarati s predstavnicima vodećih tvrtki iz regije.

– Sajam ArhiBau.hr zamislili smo kao mjesto susreta stanovništva i stručnjaka u području arhitekture i graditeljstva vođeni temama kulture građenja i održivog razvoja. Prateća konferencija za stručnjake razmatra budućnost prostora u Republici Hrvatskoj i šire, uz upravljanje rizicima i krizama, ali i uočenim potencijalima za razvoj – istaknuo Tihomil Matković, predsjednik Društva arhitekata Zagreba, organizatora Sajma ArhiBau.hr.

Na sajmu ArhiBau.hr možete upoznati ponudu brojnih izlagača građevinskog sektora i opremanja. Uz vrhunsku ponudu materijala i opreme, za vrijeme trajanja sajma, studenti Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu mogu vam pomoći svojim savjetima u uređenju stana – pronađite ih na info-punktu Društva arhitekata Zagreba.

Radno vrijeme sajma je svaki dan od 10 do 20 sati.