Osakaćeni Mravi iznenadili i ušli u četvrtfinale

Krunoslav Simon

Autor:: Tin Jandrašek 3/9/2010 22:59

-.-Zeljko Lukunic/ PIXSELL-.-Luka ŽorićMravi su nekako sakupili snagu i bez nekoliko ključnih igrača koji su ozlijeđeni i bolesni, pobijedili neugodne Zmajeve iz Njemačke 69-67. Nedostajali su Mulaomerović, Krstić i Miljković koji su ozlijeđeni, dok bolesni Prkačin nije izdržao više od 3 minute na parketu.

Bajramović: Prezadovoljan sam, momcima kapa dolje

Ovom fantastičnom pobjedom pred oko 800 gledatelja u Trnskom, Zagreb je osigurao prvo mjesto skupine J Eurochallenge kupa, te nastup u četvrtfinalu protiv ruske Samare.

Napetu utakmicu odlučili su Krunoslav Simon sa svoje dvije trice u završnim minutama utakmice, Luka Žorić sa 18 poena i 10 skokova te Andrej Štimac sa 15 koševa.

Svoju prvu pravu premijeru pred domaćom publikom u Trnskom imao je i mladi Toni Prostran.

– Utakmicu smo odigrali dosta dobro i dali smo svoj maksimum. Bio sam nervozan uoči početka, nije mi bilo lako, ali odradio sam utakmicu na najbolji mogući način – s olakšanjem je izjavio Prostran kojeg je pohvalio i trener Denis Bajramović.

– Prezadovoljan sam rezultatom i igračima kojih sam imao malo na raspolaganju. Momcima kapa dolje. Sad smo u četvrtfinalu i vidjet ćemo dokle ćemo dogurati – završio je trener Zagreba Denis Bajramović.