Od 17-ogodišnje hostese do ljubavnice Ante Gotovca

Autor:: Nevia Bagić 12/23/2009 10:14

-.-Davor Hranjec-.-Baš kao u nekom filmu, moj se život promijenio u nekoliko trenutaka. Prije ljeta počela sam se bavit hostesiranjem i manekenstvom, priključila se Sanji Bjedov u agenciji Best model, prijavila se na izbor za Kraljicu Zagreba, na izboru za kraljicu Hrvatske osvojila krunu i sljedeći dan odmah završila u žutim tračerskim rubrikama. I evo, sada pišem neku vrstu dnevnika u mediju. Još se ne mogu naviknuti.

Zapravo nevjerojatno, od sedamnaestogodišnje hostese pretvorila sam se u trenutku u ljubavnicu Ante Gotovca. Odlučila sam početi s tom temom, da raščistimo odmah o čemu se tu radi. Da ne budem zapamćena kao nečija fufica, sponzoruša nekog, nazovimo ga tako, poduzetnika. Ante je mene, kao i Simonicu, iskoristio za samopromociju u medijima. To je valjda svima kristalno jasno.

Da ponovim cijelu priču ukratko, sve je započelo kada me Hana Tabaković s televizije Z1 pozvala da hostesiram. I prije sam radila kao hostesa, pa mi je bilo prirodno prihvatiti Haninu ponudu bez previše zapitkivanja. Ispostavilo se da nisam trebala. Trebala sam pitati na koji ću točno način hostesirati, jer skupljanje potpisa za klauna koji se kandidirao za predsjednika i nije baš posao koji želim raditi do kraja života.

No eto, ja i prijateljica Matea našle smo se pred gotovim činom, nismo mogle odustati jer bi izvisilo previše ljudi, pa smo odlučile obaviti sve profesionalno i što je brže moguće. Polijepile smo plakate koje su nam dali oko štanda i počele skupljati potpise. Sve je bilo gotovo u par sati. Ovaj naizgled nevažan događaj obio mi se o glavu dan nakon izbora kada sam u medijima o sebi počela čitati kao o trofeju Ante Gotovca.

Budimo realni, jedino što je Ante Gotovac napravio da bude prisutan u medijima jest oženio Kraljicu Hrvatske koja mu je rodila anđelčića, malu Gabicu. I sve te priče o tome kako je on od nje ‘seljanke’ napravio ‘damu’ su same gluposti. On nije oženio seljanku, on je oženio Kraljicu Hrvatske Simonu Ištvanović, koja je njemu pokazala novi svijet. Svijet u kojemu je bio zanimljiv, važan, dotjeran. Zapravo, kad već pričam o njihovom odnosu, trebao bi joj biti zahvalan što ima ogromno srce u kojega ga je pustila. A on ga je izrabljivao.

-.-Davor Hranjec-.-Baš mu je to i bila nakana kada je Simonici, koja je pjevala na izboru za Kraljicu Hrvatske, slao poruke. I to poruke u kojima direktno govori kako će ju zamijeniti, nju kao ‘staru’ Kraljicu baciti u koš, a uzeti novu mladu Kraljicu. Slučajno, te sam večeri okrunjena ja, koja sam mu, na neki posredan način, pomagala u predsjedničkoj kampanji.

Ne krivim Simonu koja mu je u prvi mah povjerovala, jer kad žena voli…ah, to je već druga priča. Razumijem zašto je bila uzrujana. Iza pozornice, s organizatoricama izbora Sanjom Bjedov i Tamarom Roglić, sjedila je i čudila se porukama svog (uskoro) bivšeg muža. Svatko bi se u njenoj situaciji uzrujao, no kad smo se napokon upoznale, sve je postalo puno jasnije.

Simona je već navikla na Antine prozirne trikove kojima kamere okreće u svome smjeru, no meni je to nešto sasvim novo. Nevjerojatno mi je da odrastao čovjek koji se smatra poduzetnikom, otac trogodišnjeg djeteta i suprug, može iskoristiti nevinu tinejdžerku kako bi privukao svjetla reflektora. Ne moram ni pričati kako je na sve reagirao moj tata koji likove kao što je on ne može vidjeti na oči, ili kako je tužna bila moja mama kad je čula kako me se blati po medijima. A tek dečko…

No eto, što je tu je. U ovome mi je trenutku najbolje prihvatiti savjet koji mi je dala Vlatka Pokos. Zadržati ću smisao za humor, i na sve gledati kao da se ne događa meni. To je neki paralelni svemir u kojima žive zločesti likovi iz bajki, a ja sam samo učenica drugog razreda srednje škole. Pa ovim putem pozdravljam sve moje prijatelje i profesore, razrednicu, a najviše svog dragog kojeg jedva čekam vidjeti.

Pusa svima!

>> FOTOGALERIJU NEVIE BAGIĆ POGLEDAJTE OVDJE