ZAVRŠEN OČEVID NA KLAIĆEVOJ: Prošao kroz crveno i naletio na automobil s dvoje djece od kojih je jedno poginulo

Od posljedica prometne nesreće oko 15 sati u bolnici je preminulo dijete iz osobnog automobila marke Citroen Saxo, dok je drugo dijete iz istog vozila lakše ozlijeđeno

Foto: Ilustracija

U subotu, 15. srpnja, iza 13 sati, na raskrižju Klaićeve i Kačićeve dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. U prometnoj nesreći ozlijeđeno je dijete, koje je nažalost oko 15 sati preminulo u bolnici.   

Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Renault Megane zagrebačkih registracijskih oznaka lijevom prometnom trakom Klaićeve ulice u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja s Kačićevom ulicom, ušao je u raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu i naletio na zadnji bočni dio osobnog automobila marke Citroen Saxo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 78-godišnjak, a koji se kretao Kačićevom u smjeru sjevera dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo. Od posljedica prometne nesreće oko 15 sati u bolnici je preminulo dijete iz osobnog automobila marke Citroen Saxo, dok je drugo dijete iz istog vozila lakše ozlijeđeno.