Novi Mamićev show: Opet psovao i vrijeđao novinara

Zdravko Mamić

Autor: Sanjin ŠpanovićAutor:: Dorijan Jurišić 12/22/2010 20:56

Zdravko Mamić u srijedu navečer ponovno se ogriješio o članak 17 Statuta Dinama koji kaže da “član može biti isključen iz Kluba u slijedećim slučajevima: ako svojim radom i ponašanjem šteti Klubu i njegovom ugledu”.

Ovaj puta Mamić je verbalno napao, izvrijeđao i ispsovao novinara Tportala Boruta Šipsa nakon što mu je ovaj postavio pitanje o njegovom sinu koji je dan prije Skupštine Udruge građana NK Dinamo ekspresno prestao biti menadžer nekolicine igrača, kojima je sad menadžer Nikky Vuksan, jedan od Mamićevih najjodanijih ljudi.

– Proklet bio na Božić 2010. Proklet bio. Sram te bilo muško jedno đubre – počeo je Mamić.

– Dobro, a što ako…. – krenuo je novinar Mamiću postaviti podpitanje, ali uzalud. Mamić mu je derajući se uletio u riječ.

– Đubre!!! Đubre!!! – zaderao se i nastavio:

– Muško đubre!! Prestani više lagati ovaj napaćeni narod. Nemaš to pravo. Nemaš pravo u ime toga što ću ja sada ispasti glup, nesimpatičan, nasilan. Što stalno radite od mene. Tako je jer si muško đubre. I mora netko takvima kao ti stati na kraj. Ne znaš se ni oprati, zmazan si, prljav, smrdiš, neškolovan si i lažeš – sipao je Mamić uvredu za uvredom.

– Sve to? Ok – odgovorio mu je novinar Šips.

– Jebem ti mater, nemoj me izazivati! Razbit ću ti stolicu na glavu – odgovorio je mu je iznervirani Mamić i krenuo prema liftu. Na kraju je susreo novinare još jednom, među njima i Šipsa i nastavio se derati uz psovke:

– Ne diraj mi kćerku i sina. Jesi čuo? – zvjerski se derao Mamić.

O prosvjedu protiv njega čitajte više u tekstu: lFOTOl 5000 navijača Mamiću: Vratite nam Dinamo

Prisjetite se i posljednjeg Mamićevog napada na novinara Večernjeg Igora Flaka.