Nives Ivanišević progovorila o iskustvu carskog porođaja u Petrovoj

Poznata voditeljica govorila je o iskustvu porođaja i majčinstvu

Foto: Privatni album/Instagram
Foto: Privatni album/Instagram

Nives Ivanišević rodila je prvo dijete, sina Olivera, 2018. godine, a tek sada je odlučila progovoriti o detaljima porođaja.

Na Instagramu je napisala da je rodila na carski u Petrovoj, a puna je hvale za bolničko osoblje.

– Ja sam rodila na carski, u Petrovoj, i mogu reći sve samo najbolje… Od sestara, doktora, ništa me nije razočaralo – napisala je Nives svojim pratiteljima na Instagramu.

Kaže da se plašila, ali da se sve zaboravi kad ugledaš novorođeno dijete.

– Bilo me je jako, jako strah, ali valjda te je u životu strah stvari koje ne poznaješ i s kojima se nisi susreo. Ali evo mogu iz svog iskustva i iz svih iskustava bliskih osoba reći da je taj moment kad primiš svoje malo čudo u ruke, moment kad zaboraviš na sve ostalo – dodala je.

Otkrila je i kakav je osjećaj biti majka.

– Najljepše na svijetu je biti mama. Ali i najzahtjevnije, to malo biće je ovisno o tebi i svojim primjerom mu stvaraš sliku o svijetu…tako da svaki dan, novi izazov. Moj Oli je jaaako živahan, jako znatiželjan i predivan – odgovorila je Nives.

Nives je sin Oliver prvo dijete, a dobila ga je sa suprugom Goranom Ivaniševićem, koji iz braka s Tatjanom Dragović ima dvoje djece, Amber i Emanuela.

Jednom prilikom je i pohvalila Gorana, istaknuvši da proslavljeni tenisač o djeci zna više od nje.

– Goran je najbolji otac na svijetu! Da njega nema, mislim da bih tu štrikala lagano. Ima već dvoje djece, jako puno se o njima brine, a brinuo se i dok su bili mali, tako da zna više od mene. Sram me reć’, ali je! – izjavila je.