Nestalo petero mladih, od čega dvoje maloljetno

Ines Cik

Autor: R.I. 12/7/2012 12:08

Petero mladih Zagrepčana, od kojih je dvoje maloljetnika, nestalo je u proteklih nekoliko dana sa svoje adrese stanovanja. Prema podacima sa stranice Nestali.hr, traga se za 19-godišnjom Mirelom Nukić, 17-godišnjom Ines Cik, 21-godišnjem Kristijanom Lekićem, 14-godišnjem Dušanom Koškićem i i 28-godišnjem Tomislavom Pavlovićem.

-.-Nestali.hr-.-Mirela NukićMirela Nukić zadnji put je viđena 4. prosinca oko 7 ujutro kada je svoj dom u Livadarskom odvojku napustila u donjem dijelu crne trenirke i sivom kaputu. Riječ je o djevojvi visokoj oko 170 centimetara, tamnih očiju i tamne kose.

Ines Cik nestala je tri dana prije, točnije 1. prosinca. U trenutku kada je zadnji put viđena bila je odjevena u smeđu jaknu, gornji dio crne trenirke, sivu majicu i crne tajice. Nosila je visoke crne tenisice. Djevojka ima kestenjastu ravnu kosu i smeđe oči, visoka je 173 centimetra i jače tjelesne građe. S desne strane nosa ima piercing.

Policija i obitelj mole da, ukoliko imate informacija o njenom kretanju, odmah to javite na broj 192. Isto učinite ako vidite Dušana Koševića.

Ovaj dječak je nestao 4. prosinca s adrese u Ulici sv. Mateja. Na stranici Nestali.hr nema njegove fotografije, međutim u opisu stoji kako je riječ o 170 centimetara visokom dječaku, crnih očiju i crne kose, koji je u trenutku nestanka bio odjeven u crnu kožnu jaknu i traperice.

Na istoj je stranici objavljen i nestanak Kristijana Lekića, za kojim se traga još od 1. prosinca kada je zadnji put viđen u Ivšićevom prolazu. Tada je bio odjeven u trenirku tamnije boje s kapuljačom. Nosio je crvenu jaknu i crne čizme. Mladić je visok 180 centimetara, ravne smeđe kose i svjetloplavih očiju.

Uz ovih četvero mladih, 5. prosinca nestao je i Tomislav Pavlović, a posljednji je put viđen u Ulici Božidara Magovca. Pavlović ima smeđu kosu i smeđe oči, ovalnog je lica i srednje tjelesne građe, no nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ako imate bilo kakvih informacija o kretanju ovih mladih ljudi, molimo vas obavijestite o tome policiju na e-mail zagrebacka@policija.hr ili na broj telefona 192.