Napravile smo hrvatsku verziju Who round the world

Feminnemke Nika Antolos i Pamela Ramljak

Autor:: Ivona Đukić 9/26/2011 9:42

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Nika Antolos i Neda Parmać, poznatije kao članice grupe Femminem otkrile su nam da uskoro izdaju novi singl.

– Evo trenutno imamo puno posla, snimile smo novi pjesmu “Subota bez tebe” za koju bi se moglo reći kako će biti jedan hrvatski “Who round the world” – sa smješkom je rekla Nika i dodala kako smatra da će se jako puno žena poistovjetit upravo s ovom pjesmom jer je i više nego realna.

– Pjesma je zaista odlična, upravo smo u potrazi sa ekipom koja će nam snimiti spot. Ne želimo ništa površno tako da ćemo radije pričekati. U svakom slučaju možete očekivati jedan ženstven i emancipiran spot – zaključila je simpatična Nika.

Iako su imale pauzu od dva mjeseca Neda je komentirala da trenutno više nemaju mjesta za odmor nego samo za red, rad i disciplinu.

– Dosta je bilo odmora, trenutno su nam koncerti na prvom mjestu tako da čuvamo glasnice i ne idemo nigdje – rekla je Neda.

S obzirom na to kako su djevojke iz Femminema najavile, ovu jesen možemo očekivati masu njihovih koncerata i hitove koje ćemo slušati i na radiju i na televiziji i u noćnim klubovima.