Nakon našeg teksta SDP platio svoj dug za pričuvu

Prostorije SDP-a u Središću

Autor: 10/26/2010 7:42

SDP-ovci su u ponedjeljak platili dug Gradskom komunalnom gospodarstvu za pričuvu od 396,07 kuna. Riječ je o prostorijama mjesne organizacije Novi Zagreb istok na adresi Savezne republike Njemačke 6. Obavijest o ovom dugu izvješena je na oglasnoj ploči u ulazu u tu zgradu.

-.-Stjepan Marković-.-Popis dužnika objavljen objavljen je 12. kolovozaZanimljivo je da nitko od SDP-ovaca nije znao da taj dug postoji. Tako Davor Bernardić predsjednik gradske organizacije nije znao o čemu se radi. Dinko Suton, predsjednik mjesne organizacije Novi Zagreb istok i od prošlog ponedjeljka financijski direktor SDP-a nije znao za dug ali je dodao da će ga platiti odmah, što je i učinio.

Dug učetverostručen zbog kamata

Doznali smo da je riječ o dugu iz 1999. te da je iznosio oko 100 kuna, a da je uvećao zbog kamata. U SDP-u tvrde da nisu nikada primili opomenu za dugovanje tako da nisu znali da dug postoji.

No ono što je svako zanimljivo je činjenica da postoje dugovi prema u GSKG stariji od 10 godina. Postavlja se pitanje što su u toj Holdingovoj podružnici radili do sada, te na temelju čega potražuju taj dug s obzirom da je nastupila zastara.