Najplesniji doček nove u Buena Vista Clubu Zagreb

Autor: R.I. 12/12/2014 22:00

Kao i svake godine, tako i ove, Buena Vista Club Zagreb priprema najplesniji doček Nove godine u gradu. Ove godine nude tri floora s različitom glazbom: glavni floor salsa, sensual dance floor, društveni (standard & latin) plesnjak & disco floor.

Zabavite se uz najbolje plesne hitove, salsu, bachatu, kizombu, disco 70’s, pop 80’s, discofox, swing, jive i ponoćni valcer. WII DANCE room nudi zabavu za plesače, a i one koji nisu vični plesnim pokretima.

Osiguran je šampanjac u ponoć i konzumacija hrane, odnosno švedski stol sa suhomesnatim i sirnim platama, hladnim salatama, grickalicama, kanapeima i slatkišima te neograničena konzumaciju pića, a pića koja ne ulaze u ‘all inc.’ ponudu će se plaćati po nižim promotivnim cijenama.

Urnebesna zabava, čagica, cuga i klopa po cijeni od 150 kuna. Ponuda vrijedi za avansne uplate do 20. prosinca. Od 20. do 31. prosinca te ulaz na samu večer gočeka iznosi 199 kuna.

Uplate možete izvršiti svaki dan od 10 do 22 sata na recepciji Centra Savska (Buena Vista Club – Savska cesta 120) ili vikendom navečer na partijima. Za više info možete se javiti na 095/ 3094 882.