Najluđi after party dočeka Nove u Boćarskom domu

Autor: S.S. 12/19/2014 1:22

Playground NYE Croatia Festival održati će se za doček Nove godine u Boćarskom domu a glavna zvijezda večeri je legendarni Thomas Gold koji će uz mnogobrojne druge DJ-e u Zagrebu. Na partyu kojeg ćete pamtiti, nastupit će više od 20 DJ-eva na 2 odvojena stage-a.

Suorganizatori Playground-a obećaju vrhunsku zabavu popračenu raznim iznenađenjima koja su vam pripremili. Osim Thomasa Golda, moći ćete uživati u nastupima Jewel&Sparks, Plastik Funk, Vanillaz, Kosta Radman te na re:forma! Flooru nastupima DJ-a iz Re:forme! & Astralisa te Tranceporte-a.

– Predviđa se da bi na eventu moglo biti oko 5.000 ljudi, stoga požurite po svoju ulaznicu još danas jer je broj ulaznica ograničen radi kapaciteta Boćarskog doma – napominju organizatori i dodaju kako su VIP ulaznice raprodane.

– Još uvijek možete nabaviti regularne ulaznice po cijeni od 219 kuna. U cijenu ulaznice uračunata su tri besplatne konzumacije pića, te pjenušac u ponoć.

Svima kojima sedam sati najvećeg partija ne bude bilo dovoljno, pozvani su na After Party koji je organiziran u suradnju s UES-om. Oni koji će pak s drugih mjesta svratiti na najluđi After, moći će svoju ulaznici kupiti na ulazu u Boćarski dom po cijeni od 50 kuna, ako svi kapaciteti Boćarskog doma ne budu rasprodani.

Refundacija za dvodnevne i ulaznice samo za 2. dan, odnosno, za reprizu Nove godine

Zbog spleta okolnosti, koji su nažalost izvan kontrole organizatora Playground NYE Croatia Festivala, te nemogućnosti dovođenja Marka Knighta i čitavog Toolroom-a na reprizu Nove godine, organizatori najavljuju najluđi After Pary koji će trajati od 5 sati ujutro, pa do podneva.

Naime, engleska promotorska tvrtka, Little big Foot Promotions je zbog finacijskih poteškoća otkazala nastup Mark Knighta & Toolrooma koji se trebao održati 2. dan, odnosno na reprizu Nove godine. Organizatori mole da im se jave svi koji su već kupili dvodnevne ulaznice  i/ili samo ulaznicu za drugi nastup kako bi mogli izvršiti povrat novca.

Garantiramo refundaciju novca za sve kupljene ulaznice. Svi koji su kupili ulaznicu za oba dana, ako žele, mogu tražiti povrat novaca u iznosu od 80 kuna preko organizatora na email: sales@playground.hr, dok oni koji su kupili ulaznice samo za drugi dan mogu u cijelosti tražiti povrat novaca preko Entria, gdje su iste i kupili – kažu organizatori.