Najbolji članovi kluba Ban Jelačić primili nagrade

Autor:

zapresic.hr

6/17/2013 11:07

Povodom kraja školske godine i uspješne natjecateljske sezone vodstvo Šahovskog kluba “Ban Jelačić” organiziralo je druženje članova, i tom prilikom podijeljene su medalje igračima koji su postigli najbolje rezultate na natjecanjima.

Ove godine šahistice i šahisti ovoga kluba na raznim natjecanjima osvojili su 46 medalja; 17 zlata, 19 srebra i 10 bronci. Ovako velik broj medalja izniman je rezultat i ponos vodstva kluba, a najveće priznanje zaslužile su članice ženske kadetske momčadi koje će se u prosincu boriti za titulu prvakinja Hrvatske. U odnosu na djevojčice, kadeti su ove godine bili malo slabiji, ali su ipak u jakom sastavu Prve B lige od 36 momčadi, osvojili sjajno šesto mjesto. 

Osim medalja i trofeja koji su uručeni najuspješnijim šahistima i šahisticama poseban trofej uručen je i Željku Kiseljaku koji je proglašen Šahovskim predsjednikom godine.

– Predsjedniku nisu potrebna dodatna priznanja meni je dovoljno to što smo razvili klub i što imamo 211 kadeta i kadetkinja što je zaista za svaku pohvalu. To trebamo zahvaliti i voditelju naše škole Robertu Kupeku i novom treneru, ali i svim roditeljima koji su naša podrška. Hvala vam i čestitam svima, posebno našim kadetkinjama, na sjajnim uspjesima ove sezone – kaže Kiseljak.