Mihael Zmajlović predsjednik je Županijske skupštine Zagrebačke županije

Uvjeren sam da ćemo ovdje donesenim odlukama nastaviti podizati kvalitetu života naših građana, rekao je Zmajlović

Mihael Zmajlović (SDP) predsjednik je Županijske skupštine Zagrebačke županije – odlučeno je na današnjoj konstituirajućoj sjednici. Za njegove zamjenike izabrani su Ljubica Ambrušec (MOST) i Vladimir Bregović (HDZ).

U novom sazivu Skupština Zagrebačke županije ima 51 člana i to 20 iz koalicije HSS-SDP-HNS-Laburisti, zatim 15 vijećnika iz koalicije HDZ-HSU-HSLS, osam iz “Bandić Milan 365 – stranke rada i solidarnosti”, četiri iz Mosta nezavisnih lista, dva iz Živog zida i dva nezavisna člana.

Predsjednik Županijske skupštine Mihael Zmajlović zahvalio se članovima na ukazanom povjerenju te je naglasio kako očekuje da će se sjednice Skupštine i dalje održavati u demokratskom tonu, na dobrobit građana Zagrebačke županije.

– Uvjeren sam da ćemo ovdje donesenim odlukama nastaviti podizati kvalitetu života naših građana – rekao je Zmajlović.

– Podrška na glasovanju na konstituirajućoj sjednici bila je korektna i to mi daje nadu da će novi saziv Skupštine i u budućnosti dobro funkcionirati. Pred novoizabranom Skupštinom je realizacija mnogih značajnih projekata stoga je iznimno važno da svi oni dobiju potporu Skupštine jer s time najviše dobivaju upravo žitelji Zagrebačke županije – rekao je župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić dodavši da se trenutno u županiji realiziraju investicije vrijedne preko milijardu kuna.