Megapopularni Guns’n’Roses dolaze u Arenu Zagreb

Guns'n'roses

Autor: Bojana Križić 6/2/2010 16:18

Zagrebčka će Arena ove godine uz brojna popularna imena iz glazbenog svijeta kao što su Lady Gaga, David Guetta, Leonard Choen, Ramstein i Depeche Mode, ugostiti i megapopularne kalifornijske rokere Guns’n’Roses.

-.--.-Axl RoseAxl Rose svoje će Gunse na daske Arene dovesti 24. rujna, s tri mjeseca ‘odgode’ od prvotno zakazanog koncerta. U sklopu europskog dijela Chinese Democracy toura pred hrvatskim će fanovima po prvi puta zasvirati.

Osim Zagreba, turneja zahvaća svega desetak europskih gradova gdje će Gunsi predstaviti svoj posljednji album Chinese democracy na kojemu su radili Dizzy Reed (klavijature), Chris Pitman (klavijature), Robin Finck (gitara), Richard Fortus (gitara), Ron “Bumblefoot” Thal (gitara), Tommy Stinson (bas gitara), Frank Ferrer (bubnjevi) i Axl Rose.

Na albumu se nalazi četrnaest, od publike jako dobro, prihvaćenih pjesama, no Gunsi će nas sigurno na koncertu počastiti nezaobilaznim rock-hitovima s kraja ’80-ih i početka ’90-ih kao što su Sweet Child o’ Mine, Paradise City i Patience.

Ulaznice u prodaju kreću u petak 4. lipnja i može ih se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark u Berislavićevoj 13 te na Muzika.hr – kupovina ulaznica).

Kategorija/Cijena:
Fan pit: 329 kuna
Stajanje (parter, tribine): 299 kuna
Lože: 499 kuna