MEDVJEDI SPREMNI: Zima u Zagreb stiže 26. kolovoza

Autor: Matea Mohač 8/25/2015 11:33

Ususret trećoj sezoni KHL-a, dobro znani hokejaši Medveščaka odradili su predstavljanje momčadi za 2015./2016. godinu. Nakon teškog perioda i nedaća te problema koji su zadesili klub, prvu utakmicu Medvjedi igraju u Zagrebu pred svojom publikom u Ledenoj dvorani Doma sportova očekujući, kao i uvijek, pozitivnu sportsku atmosferu.

– Cijela priprema je napravljena jako dobro, s jednom vrlo uspješnom i jednom manje uspješnom godinom iz nas. Na greškama se najbolje uči. Pokušat ćemo ove godine napraviti još bolji posao – rekao je Damir Gojanović, predsjednik KHL Medveščak koji je nakon dugo vremena odlučio krenuti s novim konceptom u novu sezonu. To znači uključivanje više ruskih igrača u igru. Iako se čini drastičnom promjenom, Medveščak je na taj način već u pripremnoj fazi došao do šest uzastopnih pobjeda.

– Publika je zahtjevna i stalno traži nešto novo. Nadam se da će ovogodišnji koncept biti uspješan. On se već u pripremnoj fazi pokazao takvim i imali smo jedan score 6:0 koji nismo prije imali. Neću previše hvaliti jer u hokeju je najvažnije ostati zdrav – naglasio je Gojanović.

U klubu ne skrivaju oduševljenje zadnjim nizom pobjeda, jer igrači svojom igrom pokazuju ozbiljan pristup i vrhunsku natjecateljsku razinu koju su hokejaši zagrebačkog Medveščaka dosegli kroz šest predsezonskih susreta.

– Samo mogu reći svaka čast i mislim da svi zajedno moramo to cijeniti. To su ozbiljni klubovi, to su klubovi na višem nivou. Dobiti 9:0 takav klub, to je dobar start sezone – dodao je Gojanović.

Ove godine zima stiže ranije u Zagreb i to već 26. kolovoza, uz novi koncept i određene promjene. Nakon odlično odrađene pripremne sezone i šest uzastopnih pobjeda, jedino preostaje nastaviti odličan niz i pobjednički ući u treću sezonu.