Mate Bulić u Roku pjeva srcem za Slavoniju

Autor: S.S. 6/2/2014 22:08

Zagrebački Club Roko idućeg će vikenda biti mjesto odlične zabave jer će upravo ondje svojekoncerte održati dva poznata lica hrvatske glazbene scene, Jelena Rozga i Mate Bulić.

U petak 6. lipnja u Club Roko dolazi kraljica hrvatske estrade, Jelena Rozga koja će publiku zagrijati svojim hitovima „Okus mentola“, „Cirkus“, „Nirvana“, „Obožavam“, ali i onim nešto starijim – „Rodit ću ti ‘ćer i sina“, „Bižuterija“, „Ona ili ja“, „Solo igračica“ te mnogim drugim.

Ova nekada krhka balerina posebnim ističe nastupe pred zagrebačkom publikom koja, kako kaže, ima posebno mjesto u njezinu srcu. Svojom energijom Rozga ne prestaje oduševljavati publiku gdje god se pojavi pa tako u odličnu atmosferu u petak u Roku iza 22 sata ne treba ni sumnjati. Ulaz na koncert je besplatan.

Večer kasnije, u subotu 7. lipnja u Clubu Roko održat će se veliki humanitarni koncert Mate Bulića, „Srcem za Slavoniju“.

U suradnji sa Slavonskom udrugom studenata i koordinacijom zavičajnih studentskih udruga, Club Roko poziva sve da dođetu na veliki koncert i kupnjom ulaznice po cijeni od 20 kuna pomognu stanovnicima pogođenim nedavnim poplavama u Slavoniji. Ulaznice se mogu kupiti u Clubu Roko i kod predstavnika studentskih udruga.

Kako sam Bulić kaže, pjevanje pjesama koje narod voli, njegova je formula za uspjeh kao glazbenika prepoznatoga od publike i struke. Sigurno je da će i ovoga puta Mate dati sve od sebe i napraviti još jednu odličnu feštu.

Club Roko Vas čeka!