Massimo i Belan pjevat će za Djecu leptire

Massimo Savić otpjevao je emotivnu pjesmu

Tekst:: B.T. 6/8/2010 17:46

Poznati glazbenici Massimo i Neno Belan pridružit će se Tonyju Cetinskom, Luki Nižetiću, Franki Batelić i Petru Ramljaku na humanitarnom koncertu ‘Djeca leptiri trebaju krila’ za Udrugu oboljelih od bulozne epidermolize ‘Debra’. Pjevači će na taj način dati svoj doprinos udruzi te su pozvali sve ljude da im se pridruže i pomognu Djeci leptirima.

– Dragi dobri ljudi, Udruga Debra organizira koncert na Šalati 15. lipnja kojem je cilj prikupiti sredstva da se pomognu oboljeli i obitelji oboljelih od bulozne epidermolize. Upravo sam pomislio zašto nisam ime bolesti napisao velikim početnim slovom!? Zato što sam ljut što takva bolest koja izaziva toliko patnje uopće postoji! Znam da se obraćam dobrim ljudima i da se na vašu dobrotu i ljubav prema glazbi može računati! Stoga kupite ulaznicu za koncert jer moje kolege glazbenici i ja na takvim koncertima dajemo ono nešto posebno i neopipljivo što se zove glazba. Eto baš taj suptilni dodir ljudskosti koja je gorda i koja pomaže treba našim Leptirima! – izjavio je Massimo Savić.

-.-Belan Press-.-Neno Belan i Massimo Savić nastupit će uz Tonyja Cetinskog, Luku Nižetića, Franku Batelić i Petra RamljakaPjevači pozivaju dobre ljude na koncert

Slične riječi imao je i njegov kolega Neno Belan koji je također pozvao ljude na koncert.

– Krug dobrote, krug dobre pozitivne energije, a kojega smo i mi dio, nikada na smije biti prekinut. Dobro je činiti dobro jer se dobro istim i vraća i zato nam nije i ne smije biti teško jer smo bili puno puta, ali ćemo i ovaj put biti dijelom ove manifestacije – dobrote, stoga dođite i uvjerite se sami – istaknuo je Belan.

Pjevač Luka Nižetić poznat je po svom angažmanu za humanitarne svrhe pa se rado odazvao i ovoj. Mlada pjevačica Franka Batelić također će nastupiti na koncertu. Kako je izjavila, velika joj je čast što može pomoći i na jedan dan biti dio takve plemenite akcije.

Koncert će se održati u utorak 15. lipnja na zagrebačkoj Šalati.