Marsh: Vjerujem da ću se dokazati protiv FMP-a

Trener Subotić s Marshom i Baždarićem

Autor:: Tin Jandrašek 3/6/2010 13:47

-.-KK Cedevita-.-Trener Slobodan Subotić sa igračima CedeviteCedevitaše danas u 17 sati na domaćem terenu očekuje važna utakmice s FMP-om, koji je u prošlom kolu pobijedio Zadar 83:81. Iako je Cedevita pobijedila FMP u gostima 87:85, domaći trener Slobodan Subotić i dalje je oprezan.

– Oni su izuzetno ozbiljna momčad koja je nedavno ušla u finale jakog srpskog kupa. Gledao sam ih dosta u posljednje vrijeme i znam da nam neće biti lako dobiti utakmicu u kojoj moramo stvarno dati sve od sebe. Nema mjesta opuštanju jer će igrači Vlade Đurovića to znati kazniti – izjavio je Subotić, te naglasio kako se njegova momčad i dalje bori za koeficijent i što bolju poziciju u ligi, tako da će napraviti sve da pobijede.

Sličnog je mišljenja i sportski direktor Cedevite Matej Mamić koji je zadovoljan dosadašnjim rezultatima svoje momčadi u prvoj sezoni.

Mamić: Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo FMP

– Držim da smo dosadašnjim rezultatima opovrgnuli neke skeptike koji nisu bili za našu pozivnicu u NLB ligi. Vjerujem da i vodstvo NLB-a slično misli. Nema pritiska, no moramo zadržati taj dobar niz i sjajan rezultat svih hrvatskih klubova koji bi mogli osigurati četiri mjesta u smanjenom NLB-u sljedeće sezone – rekao je -.-Petar Glebov/PIXSELL-.-Mamić za službenu Cedevitinu stranicu, te nastavio o današnjem protivniku.

– Mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo FMP i da damo svoj obol u tom ukupnom koeficijentu što je za nas izuzetno bitno – završio je Matej Mamić.

Marsh: Vjerujem da ćemo protiv FMP-a odigrati odlično

Trener Subotić će na raspolaganju imati sve igrače, a u sve boljoj formi je i novi krilni centar Ricardo Marsh.

– Da, polako se snalazim i prilagođavam se sustavu igre kao i suigračima. Protiv nižih, bržih centara koji pucaju izvana nisam mogao dugo participirati u igri jer još nisam u vrhunskoj formi, ali vjerujem da ću se dokazati protiv FMP-a – rekao je Ricardo Marsh.