Marijan Ban i Diktatori dolaze u Tvornicu kulture

Autor: S.S. 11/5/2014 17:53

Marijan Ban jedan je od najpopularnijih izvođača i kantautora dalmatinskog i mediteranskog pop-rocka uz pratnju Diktatora, priprema veliku koncertnu feštu koja će nas uvesti u blagdanske dane, na najbolji mogući način, uz niz velikih hitova koji su obilježili njegovu karijeru.

Ban je prije svega, najpoznatiji kao frontmen legendarnog benda Daleka obala, koji je devedesete obilježio brojnim hitovima poput ”Ona zbori”, ”Četrnaest palmi”, ”Tonka”, ”Di si ti”, ”Roza”, ”Od mora do mora”, ”Sušac blues”, ”U modroj zori”, ”Ruzinavi brod” i mnogih drugih! Daleka obala bila je na glasu i kao omiljena koncertna atrakcija, što je Ban, zadržao i kasnije kada je nakon raspuštanja benda nastavio solo karijeru uz bend Diktatori, koji ga sada prati već gotovo osam godina. Diktatori su, često će reći Ban, odrasli uz pjesme Obale i zato tako dobro funkcioniraju uživo, pa je svaki njihov koncert nezaboravna fešta na kojoj se pjeva i pleše od prve do posljednje minute.

Tako će biti i u petak, 12. prosinca, kada će sam Ban i Diktatori, uz pokojeg glazbenog gosta kojeg ćemo tek otkriti, sasvim sigurno usijati Tvornicu i podsjetiti nas na dalmatinsku romantiku, more, pjesme o ženama, brodovima i svim drugim malim stvarima koje život čine ljepšim, a o kojima Ban rado pjeva.

Ulaznice za veliki koncert Marijana Bana i Diktatora u prodaji su od utorka, 4. studenog, u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po promotivnoj cijeni od 50 kuna koja će vrijediti sve do 15. studenoga. Nakon toga cijena ulaznica bit će 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.