Mađerić i Bilić podijelili skupštinske funkcije

HDZ-ovci Jasen Mesić i Danira Bilić na sjednici Gradske skupštine

Autor: 1/18/2011 8:55

Gradski odbor HDZ-a na sjednici u ponedjeljak raspravljao popunjavaju funkcija koje su nastale odlaskom Jasena Mesića na mjesto ministra kulture. Zagrebački HDZ-ovci su odlučili da najvažnije funkcije ravnomjerno podjele zastupnice Margareta Mađerić i Danira Bilić.

-.-Zvonimira Ivanišević/ Zagrebancija-.-Margareta Mađerić, gradska zastupnica HDZ-aKako nam ističu u toj stranci ravnomjernom podjelom funkcija željeli su izbjeći sukobe unutar stranke. Tako je Margareta Mađerić postala predsjednica kluba zastupnika HDZ-a, dok će Danira Bilić naslijediti Mesića na mjestu potpredsjednice Gradske skupštine i u Skupštini Holdinga.

Mađerić zaposlena u HDZ-u

Kako su nam rekli HDZ-ovci Margareti Mađerić koja je zaposlena u HDZ-ovoj središnjici dobila je funkcije koje zahtijevaju više angažmana. Također ona je zbog radnog mjesta u neposrednom kontaktu sa stranačkim vrhom što je sigurno utjecalo na odluku da ona postane predsjednica kluba zastupnika. Očito da u stranačkoj središnjici planiraju jači angažman HDZ-a u Zagrebu te pokušaj osvajanja što većeg broja glasača.