Lučko puše za vrat vrhu Druge HNL

Prijateljska utakmica između Lučkog i Dinama

Autor:: Tin Jandrašek 3/10/2010 13:06

Snijeg i niske temperature ponovo u pitanje dovode odigravanje nogometnih utakmica na hrvatskim travnjacima. U razgovoru za naš portal, sportski direktor NK Lučkog Josip Zornjak potvrdio nam je kako je za sada upitno odigravanje 16. kola Druge HNL.

-.-Igor Kralj/ PIXSELL-.-Lučko - DinamoMoguća odgoda 16. kola zbog snijega

– U subotu 13. ožujka igramo sa Suhopoljem na domaćem terenu, naravno ako nam to dopuste vremenske prilike – započeo je skeptično Zornjak kojeg osim snijega, brinu i temperature oko ništice zbog kojih bi se teren mogao zalediti. 

– Odluka o mogućoj odgodi trebala bi se donijeti sutra – potvrdio je Zornjak.

No, važnije od trenutnih vremenskih neprilika je činjenica da se Lučko, pobjedom u prošlom kolu protiv imotskog 2:1, popeo na treće mjesto lige i opasno puše za vrat drugoplasiranom Pomorcu.

– U prekrasnom ambijentu u Imotskom došli smo do važnih bodova. Vidjelo se kako su dečki željeli pobjedu i na travnjaku su dali svoj maksimum – osvrnuo se Zornjak na prošlo kolo.

Zornjak: Protiv Suhopolja ćemo se morati debelo potruditi za pobjedu

U sljedećem 16. kolu u Lučko dolazi iskusni drugoligaš Suhopolje. Iako se gosti nalaze u donjem dijelu tablice, Zornjak ne želi staviti svom klubu epitet favorita.

– Suhopolje ima iskustvo igranja Druge lige i klub je pun prekaljenih igrača. U subotnjem okršaju odlučivat će nijanse. Istina je da imamo prednost domaćeg terena, ali za pobjedu ćemo se morati debelo potruditi – završio je sportski direktor Lučkog Josip Zornjak.