Lučko na zimske pripreme ide negdje na Mediteran

Dražen Biškup

Autor: Boris Matijašević 12/9/2009 10:42

Nogometaši Lučkog sa pripremama za proljetni dio prvenstva kreću 18. siječnja. Zimske pripreme planirane su u dva dijela. Prvi, koji će se održati na klupskim terenima, i drugi, negdje u toplijim krajevima.

-.-Antonio Bronic/Vecernji list-.-– Klub ima sredstva da igračima omogući desetodnevne pripreme van Zagreba. Gdje ćemo točno ići još ne znamo, najvjerovatnije negdje u Istru. Ono što točno znamo jest datum odlaska, a to je 7. siječnja – rekao je Josip Zornjak, direktor NK Lučko.

Prema Zornjakovim riječima klub u proljetni dio prvenstva misli ući sa postojećim kadrom. Tako da u prijelaznom roku neće biti ni dolazaka ni odlazaka iz Lučkog.

– Procijenili smo da je postojeći igrački kadar dovoljan za postizanje dobrog rezultata u ovoj sezoni. Ne zaboravite, nama je ovo premijerna drugoligaška sezona i vrlo smo zadovoljni dosd postignutim. Nastavimo li kao u jesenskom dijelu, ispunit ćemo plan koji smo donijeli pred početak prvenstva. A plan je bio da u prvoj sezoni Lučko postane stabilni drugoligaš – dodao je na kraju Zornjak.

I dok će neki na Mediteran, Hrvatski dragovoljac će na pripreme u Tursku. Opširnije čitajte u članku: HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Tajanstveni sponzor plaća pripreme u Antalyi